Splitleasing er løsningen til dem der ønsker at have både firma- og privatbil på samme tid, samlet i én leasingaftale. Vores tommelfingerregel er, at mindst 60% af alt kørsel i bilen skal være erhvervsrelateret før det kan betale sig. Ordningen kræver en elektronisk kørebog, der holder styr på hvornår man kører privat og hvornår man kører i forbindelse med sit erhverv. Hos Unique Leasing samarbejder vi med Guardsystems, som gør det simpelt og overskueligt for dig at holde styr på.

Den største gevinst ved splitleasing hentes ved den fordelagtige beskatning. Firmaet kan med en splitleasingaftale minimere udgifterne til firmabil samtidig med at du, som medarbejder, ikke bliver beskattet af at have fri bil stillet til rådighed. Splitleasing er derfor den perfekte løsning for både arbejdsgiver og medarbejdere.

VIL DU VIDE MERE OM SPLITLEASING?

Hvis du har lyst til at vide mere om splitleasing eller er i tvivl om, hvorvidt det er fordelagtigt for dig og/eller din virksomhed at lave en splitleasingaftale, så kontakt os allerede i dag. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen og skræddersyr en fordelagtig løsning til dig og din virksomhed. Vi byder også gerne på en kop kaffe og tager en uforpligtende snak om, hvordan I kommer godt i gang. Vi kan kontaktes på telefon 41 18 46 47 eller via vores kontaktformular her på siden.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button