Sæsonleasing er en løsning til dig der drømmer om at køre i en bil der passer til vind og vejr. Det kunne for eksempel være at du ønsker at køre i en åben bil om sommeren, men foretrækker en lukket SUV i årets kolde måneder? Dette giver ultimative køreglæde hele året rundt!

Med sæsonleasing er den pågældende bil kun indregistreret i de 4-6 måneder, hvor du ønsker at køre i den. Typisk vil betalingen forløbe over hele året, men prismæssigt afspejle, at der kun skal betales afgift for de aftalte måneder. Sæsonleasing er en flexleasingaftale, som er en fordel for dig der ønsker at skifte bil ofte, have en lav kapitalbinding og samtidig have en lav risiko ved gensalg.

Du kan se vores store udvalg af biler til alle sæsoner her.

KONTAKT OS IDAG OG HØR MERE OM SÆSONLEASING

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved sæsonleasing og det økonomiske omfang, så giv os et kald på 41 18 46 47. Vi rådgiver både over telefonen eller inviterer til dig ind til en kop kaffe og en snak om hvilken leasingaftale der er mest fordelagtig for dig og din økonomiske rådighed. Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button