Leasing er de seneste år blevet mere og mere populært og hos Unique Leasing er vi specialister i at gøre dine bildrømme til virkelighed. Hvis du har godt styr på dit kørselsbehov kan dét, at lease en bil, ende med at spare dig mange penge når man sammenligner med at købe ny bil. Leasing kan sammenlignes med at leje en bil i en længere periode. Man betaler en førstegangsydelse og en månedlig ydelse. Alt efter hvilken leasingaftale du har, er der forskel på hvad der skal ske med bilen efter, ligesom der kan være maks antal kilometer inkluderet i kontrakten.

Biler, der er minimum 3 år gamle, er særligt fordelagtige i henhold til de danske afgiftsregler. Som udgangspunkt anbefaler vi en leasingkontrakt på 12 måneder, da længere perioder ikke giver dig samme fordel af det værditab, som en bil har på et år. Der er tale om en finansiel leasingaftale, hvor der er langt færre restriktioner end ved en operationel leasingaftale, der typisk tilbydes på nye standardbiler med meget skrabede udstyrspakker. Ønsker man en leasingperiode længere end 12 måneder, kan vi naturligvis imødekomme dit behov – alternativt kan vi forlænge kontrakten, inden de første 12 måneder udløber.

Fordelene ved at lease en bil er mange, for eksempel:

  • Du kan ofte skifte bil, og din bil vil altid føles ny.
  • Lavere kapitalbinding.
  • Lav risiko ved gensalg.

Den lavere kapitalbinding kommer fra den måde afskrivningen forløber. Da bilen ikke er købt med fuld registreringsafgift, afskriver du kun på bilen samt en lille del af registreringsafgiften. Afgiften sættes ud fra bilens alder. Er bilen ældre end 3 år, betaler du kun 0,5% af registreringsafgiften. Staten opkræver dog et rentetillæg for at kompensere for den manglende registreringsafgift, som beregnes ud fra bilens restpris.

BLIV KLOGERE PÅ PRIVATLEASING

Vi ønsker at du skal være 100% tryg når du indgår en aftale om leasing af din drømmebil. Derfor bruger vi meget tid på at gennemgå kontrakten med dig, og vi skriver intet med småt. I mange tilfælde bliver vores kunder overraskede over hvor meget bil de har råd til, når vi undersøger deres økonomiske forhold.

Udgifterne ved leasing kan som udgangspunkt deles op i 3 punkter:

  • Førstegangsydelse.
  • Den månedlige ydelse.
  • Restværdi.

Førstegangsydelsen er det beløb du betaler når du overtager brugsretten på bilen. Den svarer ofte til en procentdel af bilens nuværende pris. Dvs. jo højere førstegangsydelse, jo lavere restværdi på bilen.

Den månedlige ydelse udgør afgifter til staten i form af ovennævnte rentetillæg, administration af leasingaftalen og finansiering af bilen.

Restværdien er den værdi bilen har og skal handles til efter endt leasingaftale. Det er leasingtagerens ansvar enten at henvise til en køber eller en ny leaser af bilen. Hos Unique Leasing kan vi hjælpe dig videre efter endt leasingperiode via vores store netværk i branchen.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Har du spørgsmål til privatleasing eller hvilken form for leasing der passer til dine behov og din økonomi, så kontakt os. Vi rådgiver i telefonen, men byder gerne på en kop kaffe og en snak om, hvilken leasingaftale som passer til dine kørselsbehov og dine drømme.

Ring til os på +45 4118 4647 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi svarer altid hurtigt og bringer dig et skridt tættere på dine bildrømme. Hos Unique Leasing får du altid de stærkeste priser på luksusbiler proppet med ekstraudstyr.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button