Glem alle bekymringer om store billån og restværdi, og få et langt større udvalg af drømmebiler at vælge imellem. Fordelene ved at lease frem for at købe er utallige. Med en god finansiel leasingaftale, betaler du groft sagt kun for den mængde bil, som du bruger. Hos Unique Leasing har vi specialiseret os i leasing af brugte biler, som typisk er mellem 3 og 8 år gamle, men som er proppet med ekstraudstyr og hestekræfter. Dermed får du meget mere bil for dine penge, og du kan være tryg ved omkostningerne måned efter måned.

Når du skal sælge bilen videre tilbyder vi professionel klargøring, så du får den helt rigtige pris for din brugte bil.

Har du lyst til at lease din drømmebil, motorcykel eller et andet køretøj, så tilbyder Unique Leasing en bred vifte af fleksible leasingaftaler:

Erhvervsleasing

Fordelagtige leasingaftaler til virksomheder. Her kan I opleve maksimal køreglæde, uanset kørselsbehov, og ankomme til jeres kunder med stil.

Flexleasing

Der er mange fordele ved at vælge fleksibel leasing frem for at købe en ny bil. Vi tilbyder skræddersyede leasingaftaler til private og erhverv.

Privatleasing

Kundetilpasset leasing af biler, som er minimum 3 år gamle. Du får dermed en bil proppet med ekstraudstyr og hestekræfter til overskuelige priser.

Splitleasing

Den perfekte balance mellem privat- og erhvervskørsel. Undgå beskatning af fri bil og del udgifterne alt efter kørselsbehov. Vi anbefaler at bilen skal bruges mere end 60% til erhvervskørsel ved oprettelse af splitleasingaftale.

Sæsonleasing

Kør i en bil som passer til sæsonens vejrforhold. Her får du korte leasingforløb, så du altid kører i en ny bil. Dermed kan du køre sportsvogn om sommeren og SUV om vinteren.

Da Unique Leasing holder de administrative udgifter på et minimum, kan vi tilbyde konkurrencedygtige leasingaftaler på brugte, men yderst velholdte, luksusbiler. Vi er leveringsdygtige i enhver bil i premium og luksusklassen, samt også eksotiske superbiler mv. Det er en kun fantasien der sætter grænser, når du samarbejder med Unique Leasing.

Hvis du vil høre mere kan du blot ringe til os på 41 18 46 47, så får du en dygtig konsulent i røret med det samme.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button