Unique Leasing hjælper dig igennem leasingprodukterne

Unique Leasing er en kvalitetsudbyder på det danske marked.
Vi tilbyder både privat- og erhvervsleasing, samt splitleasing – vi kan sammensætte netop det tilbud, der matcher dine behov.
Vi har en lille administration, og derved tilbyder vi konkurrencedygtige priser på netop din drømmebil, motorcykel eller andet køretøj.
Den typiske leasingform hos os er en finansiel leasingaftale, som kører efter flexleasing-princippet. Flexleasing går i al sin enkelthed ud på, at man udelukkende betaler registreringsafgift for den periode, man ønsker at benytte køretøjet, og altså ikke den fulde danske registreringsafgift. Ved at flexlease sit køretøj har man en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil. Samtidig har du langt flere valgmuligheder, da vi typisk køber din drømmebil i udlandet. Når bilen skal afhændes, er den afgiftsfri og kan handles på lige fod med både tyske og andre EU-biler.

Den høje danske registreringsafgift betyder typisk, at du som ejer har en langt større risiko på gensalgsværdien. Brugtvognsmarkedet i Danmark har – sammenlignet med Tyskland – en beskeden størrelse, ligesom den værdi, der afskrives på, er næsten tre gange højere. En stor del af værditabet på en bil købt med fuld dansk registreringsafgift udgøres således af afgift og ikke reel værdi. Hos Unique Leasing synes vi, at det er mere fair udelukkende at betale for det man får – netop derfor er flexleasing vores hjertebarn.

Hos Unique Leasing tilbyder vi flere forskellige leasingprodukter, som er beskrevet nedenfor.

Privat- og erhvervsleasing

Privat- og erhvervsleasing er de mest almindelige former for leasing hos Unique Leasing. Oftest er det en brugt bil, der leases ud. Biler, der er minimum 3 år gamle, er særligt fordelagtige i henhold til de danske afgiftsregler. Vi anbefaler, at man tegner leasingkontrakt for 12 måneder ad gangen, da længere perioder ikke giver dig samme fordel af det værditab, som en bil har på et år. Der er tale om en finansiel leasingaftale, hvor der er langt færre restriktioner end ved en operationel leasingaftale, der typisk tilbydes på nye standardbiler med meget skrabede udstyrspakker.
Ønsker man en leasingperiode længere end 12 måneder, kan vi naturligvis imødekomme dit behov – alternativt kan vi forlænge kontrakten, inden de første 12 måneder udløber.

Splitleasing

Beskatningsgrundlaget på lækre firmabiler, som din arbejdsgiver eller egen virksomhed stiller til rådighed, er ofte ganske betragteligt. Det er derfor ikke ualmindeligt at du bliver beskattet af 6.000 – 12.000 kr. per måned. Kører du meget for dit firma, er splitleasing derfor ofte en god løsning.
Med splitleasing indgås der to kontrakter på den samme bil – én med virksomheden og én med dig som privatperson. Firmaet kan med en splitleasingaftale minimere udgifterne til firmabil samtidig med, at du som medarbejder ikke bliver beskattet af at have fri bil stillet til rådighed.
Ved splitleasing vedrører en del af aftalen firmakørsel og den anden del privatkørsel. Det er fordelagtigt for firmaet, da firmaet sparer den del af omkostningerne, der betales privat, ligesom medarbejderen kun betaler for den private del af leasingomkostningerne.

Gennem to selvstændige aftaler fordeles omkostningerne mellem firma og privatperson i et “split”, f.eks. 20/80. Ved splitleasing er der er krav om elektronisk kørebog. Fordelingen faktureres månedligt efter skøn og afstemmes en gang årligt. Typisk skal man have over 60 procent erhvervsmæssig kørsel, før splitleasing kan betale sig. Hos Unique Leasing samarbejder vi med Guardsystems, som gør det simpelt og overskueligt for dig.

Sæsonleasing

Med forårets og sommerens komme har du måske lyst til at køre i en åben bil, mærke vinden i håret og nyde sommerens dufte. Den danske sommer er dog ofte kort og derfor, undertrykker de fleste af os drømmen. Hos Unique Leasing vil vi gerne kunne tilbyde alle ligesindede at kunne forfølge drømmen med sæsonleasing. For sæsonbiler kan du lave en aftale, hvor bilen kun er indregistreret i de ønskede måneder, ofte 4-6 måneder i sommerhalvåret. Typisk vil betalingen forløbe over hele året, men prismæssigt afspejle, at der kun skal betales afgift for de aftalte måneder. Sæsonleasing er dermed relevant for sportsbiler, cabrioleter og lignende. Unique Leasing kunne eksempelvis stille en cabriolet til rådighed i sommerhalvåret og en firehjulstrækker til vinterbrug. Ved at lease bilen med et begrænset antal aktive måneder er der helt andre muligheder for at få drømmebilen.

hør om mulighederne over en kop kaffe

Kig forbi til en uforpligtende samtale