Hvad er flexleasing

Flexleasing

Glem alle bekymringer om store billån og gensalgs-værdi, og få et langt større udvalg af drømmebiler at vælge imellem. Fordelene ved at leje frem for at eje er utallige. Med en god finansiel leasing-aftale, betaler du groft sagt kun for den mængde bil, som du bruger.

Har du lyst til at leje din drømmebil, en motorcykel eller et andet køretøj, så tilbyder Unique Leasing en række forskellige, fleksible leasing-aftaler:

  • Privat- og erhvervs-leasing – her lejer du som firma eller privatperson typisk en bil, som er minimum 3 år gammel. Vi anbefaler en lejeperiode på et år, da det giver dig de største fordele ift. det værditab som der vil være på bilen
  • Split-leasing er en leje-aftale der er delt mellem din arbejdsgiver eller virksomhed, og dig som privatperson. Du skal typisk bruge bilen primært til erhvervskørsel, vores tommelfingerregel er at mere end 60 procent skal være erhvervskørsel, for at det er en fordelagtig måde at undgå unødig beskatning på. Ordningen kræver en elektronisk kørebog til registrering af henholdsvis privat og erhvervsmæssig kørsel.
  • Sæson leasing giver dig mulighed for at leje din drømmebil i 4-6 måneder, så du kan nyde en bil der er optimal for den givne sæson. Få for eksempel en lækker sommer-cabriolet til sommerhalvåret, og en firehjulstrækker til vinterhalvåret.

Da Unique Leasing holder de administrative udgifter på et minimum, kan vi tilbyde konkurrencedygtige leasing-aftaler.

hør om mulighederne over en kop kaffe

Kig forbi til en uforpligtende samtale