Flexleasing kommer af den fleksibilitet du får ved at lease en bil fremfor at købe den. Flexleasing er den mest almindelige form for leasing og går i sin enkelthed ud på at man deler betalingen af registreringsafgiften op i mindre bidder og betaler på månedlig basis, fremfor at betale det hele på engang som når man køber en bil.

Fordelen ved denne form for leasing er at man ikke betaler hele afgiften på bilen og man afskriver stort set kun på bilens bil eksklusiv registreringsafgift. Det er en let og økonomisk overskuelig måde at udleve drengedrømmen på.

Den månedlige ydelse består af administration af leasingaftalen, finansiering af bilen og vigtigst: afgifter til staten i form af et rentetillæg, der betales som en form for kompensation for den manglende registreringsafgift. Rentetillægget beregnes ud fra bilens restpris.

Flexleasing er ofte benyttet i forbindelse med leasing af dyrere bilere. Dels fordi besparelserne er større på registreringsafgiften og dels fordi dyrere bilerne er nemmere at handle i udlandet efter endt leasingaftale, da de handles uden registreringsafgift.

FLEXLEASING BÅDE SOM PRIVAT- OG ERHVERVSKUNDE

Flexleasing kan benyttes for både private og virksomheder. For private, for såvel som for virksomheder, er leasing af bil et oplagt valg, hvis du/i ønsker at skifte bil ofte. Derudover er den lave kapitalbinding en fordel for både privat- og erhvervskunder. For virksomheder kan dette for eksempel styrke likviditeten, da man ikke binder alle pengene i bilerne.

Når leasingaftalen ophører er det leasingtagers ansvar at henvise til en ny leaser eller en køber af bilen. Her er fordelen at bilen kan forhandles uden registreringsafgift og derfor kan handles i udlandet. Hos Unique Leasing hjælper vi naturligvis med at finde en køber eller en ny leaser gennem vores store netværk i både ind- og udland.

Er du privatperson kan du læse mere om privatleasing.

Er du erhvervskunde kan læse mere om erhvervsleasing.

VI HJÆLPER DIG MED AT REALISERE DRENGE­DRØMMEN

Er du i tvivl om hvilken leasingaftale der er mest fordelagtig for dig og din økonomi? Måske giver det bedst mening med en høj førstegangsydelse og en tilsvarende lavere månedlig ydelse?

Kontakt os idag og lav en aftale. Så inviterer vi indenfor til en kop kaffe og en uforpligtende snak om hvad der er den bedste leasingaftale for dig. Kontakt os på telefon 41 18 46 47 eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button