Skal i have nye firmabiler i virksomheden? Med erhvervsleasing kan i opnå mange økonomiske fordele. Først og fremmest er kapitalbinding væsentlige mindre, da bilen er købt uden fuld registreringsafgift. Derudover er der en række fordele ved hjælp af momsfradrag og fordelagtig beskatning.

BESKATNING

Beskatningen af bilen bliver beregnet ud fra alderen på bilen. De første 3 år efter indregistreringen af bilen, beskattes bilen ud fra nyprisen samt ekstraudstyr. Har bilen været indregistreret i længere end 3 år, beskattes den ud fra handelsprisen.

KAPITALBINDING

Kapitalbindingen ved erhvervsleasing er væsentlig mindre sammenlignet med køb af firmabiler. Da der ikke betales fuld registreringsafgift ved køb af bilen, afskrives bilen næsten udelukkende på bilens pris eksklusiv registreringsafgift.

Afgiften på bilen beregnes ud fra bilens alder:

  • De første 3 måneder af bilens levetid betales 2% i registreringsafgift.
  • Er bilen mellem 3 og 36 måneder betales 1%.
  • Er bilen over 36 måneder gammel, betales kun 0,5% i registreringsafgift.

Den lave kapitalbinding er en fordelagtig for virksomheder fordi man kan styrke likviditeten i virksomheden frem for at binde pengene i bilen. Derfor tilbyder vi hovedsageligt brugte luksusbiler, som er mere end 3 år gamle. Dermed drager du mest mulig fordel af den lavere registreringsafgift.

SKAL FIRMABILEN OGSÅ BRUGES PRIVAT?

Ønskes en løsning hvor den leasede firmabil også kan bruges privat, kan I med fordel benytte jer af splitleasing. Med splitleasing deles kontrakten op i forhold til forbruget mellem erhvervs- og privatkørsel og tager dermed hensyn til begge kørselsbehov. Dette er den perfekte balance og løsningen administreres nemt, til gavn for både arbejdsgiver og medarbejder.

KONTAKT OS OG BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

Går I og overvejer at erhvervslease jeres nye firmabiler, men synes det er svært at gennemskue hvad der er mest fordelagtigt for jer? Book en aftale hos os, så tager vi en samtale om jeres situation og behov, og skræddersyr den optimale løsning for jer og jeres virksomhed.  Vi kan kontaktes på telefon 41 18 46 47 eller via vores kontaktformular som du finder nederst på siden.

© Copyright - Unique Leasing
Call Now Button